מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> גרשוני נ' בע"מ ואח' - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

גרשוני נ' בע"מ ואח'

תאריך פרסום : 29/01/2012 | גרסת הדפסה
ת"ק
בית משפט לתביעות קטנות נתניה
6606-09-11
25/01/2012
בפני השופט:
חנה שניצר-זאגא

- נגד -
התובע:
אלעזר גרשוני
הנתבע:
1. ישרלייזר רעים בע"מ - נמחקה
2. ניסים גלמידי

פסק-דין

פסק דין

1.יסודה של התביעה תאונת דרכים מיום 1.7.11 בסמוך למתחם בריכת אליצור בנתניה.

התובע בעל זכויות במונית מ.ר. 8171225.

ביום התאונה נהג במונית מר אורן בכר.

אין מחלוקת ממשית לעניין נסיבות ארוע התאונה.

הנהג העיד כי: "נכנסתי לתוך המתחם של בריכת אליצור, היו מכוניות לכל האורך חונות, נכנסתי למתחם הבריכה נסעתי כשאני נוסע הרגשתי מכה מאחורה הוא נתן רוורס ונכנס בי בכנף האחורי בצד שמאל. הוא נסע לאחור ופגע בחלק ימני אחורי של המונית."

נתבע 2 אינו מכחיש את ארוע התאונה וטוען כי בלט כחצי מטר עד מטר משורת המכוניות החונות במקום: "הייתי בכיוון נסיעה לאחור ...

... מבחינת התאונה הוא צודק רק שירדנו וראינו שלא קרה לרכב שלי כלום ולרכב שלו כלום אז החלטנו שנחליף מספרי טלפונים בינינו ..." (עמ' 1 לפרו').

2.הצדדים לא הגיעו להסדר לעניין תיקון הרכב והמחלוקת מתמקדת בגובה הנזק.

התובע צרף לכתב התביעה דו"ח שמאי המתייחס לנזק שנגרם כתוצאה מהתאונה בסך של 2,595 ₪ וכן שכ"ט שמאי בסך 344 ₪, צרף חשבונית תיקון (כאשר כל המסמכים הינם על שמו) והצהיר כי תיקן את הרכב ושילם את הנזקים שארעו כתוצאה מהתאונה נשוא התביעה (ראה עמ' 2 לפרו').

נתבע 2 חזר על גירסתו כי הנזק היה מזערי, אך לא הוצגה חוות דעת שמאי נגדית ובשים לב לעדות התובע והנהג מטעמו, שוכנעתי לקבוע כי הנזקים המפורטים בדו"ח השמאי נגרמו כתוצאה מהתאונה, כאשר נתבע 2 יצא בנסיעה לאחור ופגע ברכב התובע.

3.לפיכך, מחייבת את הנתבע 2 לשלם לתובע את הסך של 2,939 ₪ בצרוף הוצאות משפט בסך 100 ₪.

התשלום יבוצע בתוך 30 יום, שאם לא כן, ישא הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום הגשת התביעה ועד התשלום המלא בפועל.

בקשת רשות ערעור לבית המשפט המחוזי מרכז בתוך 15 יום.

ניתן היום, א' שבט תשע"ב, 25 ינואר 2012, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ